Manikyyrit ja rakennekynnet ammattilaisen tekemänä

Oma kynsi on monilla heikko, liuskoittuva tai muuten ongelmallinen, jolloin kauniiden ja ennen kaikkea terveiden käsien ylläpitäminen voi olla lähes mahdottomuus. Oman kynnen vahvistaminen kuuluu Starbeautyn kaikkiin kynsipalveluihin, olipa kyseessä kevyt geelilakkaus tai pitkät rakennekynnet.

Koristeluissa vain mielikuvitus on rajana ja värivaihtoehtoja on lähes 400! Voit näyttää tullessasi inspiraatiokuvan, tai suunnitellaan yhdessä juuri sopivat kynnet.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on kestävä ja kiiltävä kynsilakkapäällyste, joka kovetetaan UV-valon avulla. Tämä hoito tarjoaa pitkäkestoisen väri- ja kiiltokestävyyden, yleensä noin 4-5 viikkoa. Geelilakkaus suojaa kynsiä lohkeilulta ja halkeamilta, samalla kun se antaa kauniin viimeistelyn.

Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat kestävät ja pitkäkestoiset keinokynnet, jotka rakennetaan luonnonkynnen päälle. Näitä kynsiä voidaan muotoilla ja koristella monin eri tavoin. Rakennekynnet sopivat erityisesti henkilöille, jotka haluavat pitkät ja vahvat kynnet tai joilla on ongelmia omien kynsien vahvuuden kanssa.

Oman kynnen vahvistus

Tämä hoito vahvistaa ja suojelee luonnonkynsiä. Se voidaan tehdä geelillä, akryylillä tai kuidulla. Oman kynnen vahvistuksen avulla voidaan korjata lohkeilevia tai heikkoja kynsiä ja estää niiden haurastuminen.H2

Manikyyri

Manikyyri on kynsien ja käsien hoitoa, joka sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen ja kynsinauhaöljyn käytön. Manikyyri parantaa kynsien ulkonäköä ja käsien ihoa.

Koristelut

Kynsien koristelu voi sisältää erilaisia tekniikoita, kuten tarrojen, kuvamaalausten, hologrammien, kivien tai helmien käyttöä. Koristelut antavat mahdollisuuden luoda yksilöllisiä ja persoonallisia kynsitaiteita, jotka sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja mieltymyksiin.

 

Sokerointi

Sokeroinnilla ihokarvat voidaan poistaa koko vartalon alueelta jopa 4–6 viikoksi. Säännöllinen sokerointi vähentää karvan kasvua ja on erittäin hyvin siedetty myös herkkäihoisille koska ainesosat sokerimassassa ovat minimaaliset: vesi, sokeri ja sitruunanmehu.

Sääret, kainalot ja brassi ovat suosittuja palveluita, mutta karvat voidaan poistaa miltä alueelta tahansa esim. selkä, kasvojen alueen karvat tai reidet. Myös punaiset näpyt, jotka ilmestyvät monilla sheivauksen jälkeen, häviävät usein kokonaan sokeroinnin myötä.

Meiltä brassipalvelut myös miehille. Varaa aika netissä!

 

LUE LISÄÄ SOKEROINNISTA

Kasvohoidot

Kasvohoidot Anna Lotan Pro laadukkailla ammattilaisihonhoitosarjalla! Kasvojen ihon oikeanlaisella hoidolla ja tuotteilla saadaan oma iho hehkumaan ja koko olemus virkistyy.

Anna Lotan Pro on israelilainen ihonhoitosarja, joka käyttää tuotteissaan samoja ainesosia, joita ihomme tuottaa luonnostaan. Tämä tekee sarjasta hyvin siedetyn myös herkälle iholle.  Vaikuttavina ainesosina mm. hedelmähapot, vitamiinit, elektrolyytit sekä kasviöljyt. Ihanan kevyitä tuoksuja!

Meikit

Elämän suurimpiin hetkiin meikit suunniteltuna ja toteutettuna asiakkaan toiveet, tilaisuus ja persoona huomioon ottaen. Meikin ei ole tarkoitus muuttaa ihmistä tunnistamattomaksi, vaan korostaa parhaita piirteitä, jotta voit tuntea olosi itsevarmaksi.

Meillä on kokemusta myös suuremmista ryhmistä mm. hääseurueet, pin up kalenterikuvaukset, musiikkivideo ja erilaiset näytöstilaisuudet. Kysy tarjousta!

Ajanvaraus

Klikkaa tästä ja varaa aika helposti netistä!

VARAA AIKA