Sokerointi on siistiä ja ihoystävällistä

Sokerointi on ihoystävällinen tapa poistaa karvat joko vartalon alueelta. Se ei pelkästään poista karvoja, vaan säännöllisesti toteutettuna vähentää karvan kasvua! Luonnolliset ainesosat sokeri, sitruuna ja vesi muodostavat seoksen, joka on allergiaystävällinen ja sopii myös heille, joille vahaus ja sheivaaminen aiheuttaa ihoärsytystä.

Sokerointi soveltuu karvanpoistoon koko vartalon alueelta. Sokeroinnilla voidaan siistiä sääret, kainalot tai intiimialueet, tai poistaa kasvojen alueen häiritsevät viikset tai leukakarvat. Lopputulos kestää 3-5 viikkoa, riippuen kasvusyklistä ja yksilöllisistä tekijöistä.

Kysy pakettia, johon yhdistetään esim. sääret+brassi+kainalot, jolloin hinta on edullisempi ja saat yhdellä käynnillä kaiken tarpeellisen!

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Brassi eli brasilialainen sokerointi – myös miehille!

Brasilialainen sokerointi eli brassi on palvelu missä intiimialueiden karvat poistetaan joko kokonaan tai osittain. Sheivaus aiheuttaa monille sietämätöntä kutinaa tai punaisia näppyjä kun karva intiimialueella alkaa kasvaa. Sokeroimalla karva kasvaa takaisin pehmeämpänä ja sileä tulos säilyy useita viikkoja. Sileä tunne on jopa koukuttava!

Brassi antaa itsevarmuutta ja helppoutta arkeen. Lopputulos on siisti pitkään ja se parantaa intiimihygieniaa. Brassi tuo helpotuksen lomalle ja kesälle, jolloin voit unohtaa sheivaamisen viikoiksi.

Brassi on myös ratkaisu kutinaan, joka alkaa usein häiritä elämää karvojen alkaessa kasvaa sheivauksen jälkeen. Miehillä karvatupentulehdukset ovat yleisempiä mitä naisilla ja sokeroinnilla ennaltaehkäiset niiden syntyä.

Ajatus brassista tuntuu monelle aluksi vieraalta, mutta voin luvata että olet hyvissä käsissä ja teen olosi mukavaksi!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten sokerointi tehdään?

Sokeroinnissa levitetään sokerointimassaa halutulle alueelle johon karvat tarttuvat, joka nopealla liikkeellä poistetaan iholta. Karvat irtoavat karvatuppea myöten sokerimassan mukana. Lisäksi sokerointi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, mikä tekee ihosta kirkkaamman ja ennaltaehkäisee karvojen sisään kasvamista. Tämän vuoksi ihosta tulee erityisen sileä ja pehmeä pitkäkestoisesti.

Miten valmistaudun sokerointiin?

Kun tulet sokerointiin, karvan tulee olla pituudeltaan vähintään 0,5mm, jotta sokerimassa pääsee tarttumaan kiinni karvaan. Liian pitkät karvat suositellaan leikattavan lyhyemmiksi saksilla ennen sokerointia, ettei sokerimassan levitys aiheuta turhaa kipua.

Käykö sokerointi kipeää?

Koska karvat irtoavat juurineen, ei sokerointi ole kivutonta, mutta ei myöskään sietämätöntä. Kipukokemus vaihtelee yksilöllisesti ja siihen vaikuttaa käsiteltävä alue, karvojen määrä ja kivunsietokyky. Hyvällä tekniikalla sokerointi on kuitenkin melko kivutonta ja kipu helpottaa mitä useammin brassissa käyt.

Herkemmillä ihoalueilla kuten kainalot tai brasilialainen sokerointi voi kirpaista enemmän, mutta kokemusteni mukaan sen vuoksi kukaan ei ole halunnut jättää sokerointia kesken. Yleisimmin kuultua onkin, että asiakas on kuvitellut kivun olevan huomattavasti kovempi, mitä se todellisuudessa on. Säännöllisillä hoidoilla myös kipu vähenee jokaisella kerralla ja usein päädytään siihen, että sokerointi on jopa rentouttava ja miellyttävä kokemus.

Perunko ajan koska minulla on kuukautiset?

Aikaa ei tarvitse perua kuukautisten takia. Itseasiassa monet suosivat brassia juuri kuukautisten aikaan. Tamponi on kuitenkin suositeltava.

Mitä jos en taivu asentoihin?

Brassi ei vaadi notkeutta tai lihaskuntoa. Saat maata hoidon ajan selälläsi ja jalkoja koukistamalla saadaan yleensä hyvä asento molemmille.

Kauanko brassi kestää?

Aikaa kuluu yksilöllisesti 20-30min. Mikäli kyseessä on ensimmäinen kerta, kannattaa aikaa kuitenkin varata enemmän.

Ajanvaraus

Klikkaa tästä ja varaa aika helposti netistä!

VARAA AIKA