PLAPALPALAL

Koulutukset

Starbeauty on Magnifique kynsituotesarjan virallinen edustaja ja Magnifique Kynsiakatemian sertifioitu kouluttaja Pohjois-Suomen alueella.

Olemme erittäin iloisia, että voimme jakaa kanssasi osaamisemme sekä esitellä Magnifique-tuotemerkin laadukkaat tuotteet!

Ammattitaitoinen ja mukava tiimimme tarjoaa kursseja kynsien muotoilussa, geelilakkauksessa, porausmanikyyrissa, kynsienkoristeluissa yms. Kursseilta saat tarvittavan osaamisen työskennelläksesi ammattimaisena kynsiteknikkona.

Magnifique Akatemia on toiminut Ylivieskassa muutaman vuoden ajan kouluttaen kynsiteknikkoja sekä manikyyrin ja rakennekynsien ammattilaisia. Konsultoimme myös Magnifique Akatemia Helsingin kanssa uusia ammattilaisia, jotka ottavat osaa kotimaisiin ja kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin.

Osallistumme aktiivisesti kauneudenhoitoalan messuihin ja kilpailuhin. Joukkueessamme on tällä hetkellä 15 jäsentä ja kasvamme koko ajan. Joukkueemme on “Paras joukkue” kategorian voittaja. Kisan tuomarina toimiva Magnifiquen perustaja Anastassia Botsenkova on moninkertainen voittaja niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä mestaruuskilpailussa.